E.g., 12/11/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Cursos Breakers de disseny i creació digital

 Font:
Barcelona
Dimarts, 17/10/2017

En aquest curs, totalment gratuït, els participants podran aprendre a fer ús d’una tecnologia innovadora, introduint-se en un nou món on podran treballar en equip utilitzant impressores 3D, fent així realitat tot el que s’imaginin.

Per poder apuntar-te has de tenir entre 16 i 23 anys, interès en la informàtica, la tecnologia o el disseny i, sobretot, moltes ganes de participar en un projecte d’aquestes característiques. A Barcelona hi ha dos fablabs (laboratoris de fabricació) on es realitzarà aquest programa, a Ciutat Meridiana i a l’espai Soko Tech. A Castelldefels tindrà lloc a l’espai Tinkerers.

  • A Castelldefels tindrà lloc cada dimarts i dijous a partir del 19 d’octubre i acabant el 21 de novembre. L’horari és de 16h a 20h. L’espai Tinkerers està situat al carrer Esteve Terrades, 1 de Castelldefels. Podeu veure el flyer aquí.
  • Per la seva banda, a Barcelona es farà tots els dimarts i dijous començant el 17 d’octubre i finalitzant el 28 de novembre, l’horari és de 15:30 a 18:30. El Soko Tech està situat al carrer Vallès i Ribot, 36 de Barcelona. Clic aquí per veure el flyer.
  • També a Barcelona, però a la zona de Ciutat Meridiana, es farà tots els dilluns i dijous començant el 23 d’octubre i finalitzant el 4 de desembre, l’horari és de 15:30h a 18:30h. L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana està situat Avinguda dels Rasos de Peguera, 232 de Barcelona. Podeu veure el flyer aquí.

Si t’agrada la tecnologia i estàs interessat en apuntar-te, pots fer-ho a través del següent qüestionari.

Data: 

Dimarts 17 oct

Hora: 

08:46

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@fepa18.org
Organitzador: 
Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA)