Debat pels 20 anys de la revista 'Nexe': Què vol dir ser cooperativista, avui?

Cartell de l'esdeveniment pels 20 anys de la revista 'Nexe'

Més informació

Organitzador Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya
Adreça de l'organitzador
Correu federacio@cooperativestreball.coop
URI Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Més Informació
Adreça
La Lleialtat Santsenca Carrer d'Olzinelles, 31Barcelona

Reflectir l’evolució i els reptes del cooperativisme i l’economia social és l'objectiu de la revista 'Nexe', que es publica dos cops l'any. Celebraran el seu 20è aniversari, tot debatent què significar ser cooperativista avui en dia.

Acte Inici: 15/02/2018 a les 18:00   Final: 15/02/2018 a les 20:00

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya convida totes les persones interessades en el cooperativisme a celebrar els 20 anys de la revista 'Nexe'. L'acte tindrà lloc dijous 15 de febrer, a les 18.00 hores, a La Lleialtat Santsenca.

Perfecto Alonso, president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, donarà la benvinguda a les persones assistents i, tot seguit, donarà pas a  Jordi Via, fundador de la revista, que farà la xerrada 'Nexe: 20 anys de transformació social'.

L'esdeveniment continuarà amb la taula rodona 'Què vol dir ser cooperativista, avui?', que comptarà amb la participació d'Adela Camí, de la cooperativa d'iniciativa social Eduvic; Jordi Mayals, de L'Estoc; i Cesc Granada, de l'escola cooperativa Nou Patufet. Estarà moderada per Ester Vidal, membre del consell editorial de 'Nexe' i directora de serveis d'economia cooperativa, social i solidària de l'Ajuntament de Barcelona.

L'entrada és lliure, però cal inscripció prèvia.