E.g., 21/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Debat pels 20 anys de la revista 'Nexe': Què vol dir ser cooperativista, avui?

Barcelona
Dijous, 15/02/2018

Reflectir l’evolució i els reptes del cooperativisme i l’economia social és l'objectiu de la revista 'Nexe', que es publica dos cops l'any. Celebraran el seu 20è aniversari, tot debatent què significar ser cooperativista avui en dia.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya convida totes les persones interessades en el cooperativisme a celebrar els 20 anys de la revista 'Nexe'. L'acte tindrà lloc dijous 15 de febrer, a les 18.00 hores, a La Lleialtat Santsenca.

Perfecto Alonso, president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, donarà la benvinguda a les persones assistents i, tot seguit, donarà pas a Jordi Via, fundador de la revista, que farà la xerrada 'Nexe: 20 anys de transformació social'.

L'esdeveniment continuarà amb la taula rodona 'Què vol dir ser cooperativista, avui?', que comptarà amb la participació d'Adela Camí, de la cooperativa d'iniciativa social Eduvic; Jordi Mayals, de L'Estoc; i Cesc Granada, de l'escola cooperativa Nou Patufet. Estarà moderada per Ester Vidal, membre del consell editorial de 'Nexe' i directora de serveis d'economia cooperativa, social i solidària de l'Ajuntament de Barcelona.

L'entrada és lliure, però cal inscripció prèvia.

Data: 

Dijous 15 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya
Correu electrònic Organitzador: 
federacio@cooperativestreball.coop
Adreça: 
La Lleialtat Santsenca Carrer d'Olzinelles, 31 Barcelona