Debat pels 20 anys de la revista 'Nexe': Què vol dir ser cooperativista, avui?

Cartell de l'esdeveniment pels 20 anys de la revista 'Nexe'

Més informació

Organitzador Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya
Adreça de l'organitzador C/Premià 15, 1ª planta. Barcelona
Correu federacio@cooperativestreball.coop
URI Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Més Informació
Adreça
La Lleialtat Santsenca Carrer d'Olzinelles, 31Barcelona

Reflectir l’evolució i els reptes del cooperativisme i l’economia social és l'objectiu de la revista 'Nexe', que es publica dos cops l'any. Celebraran el seu 20è aniversari, tot debatent què significar ser cooperativista avui en dia.

Acte Inici: 15/02/2018 a les 18:00   Final: 15/02/2018 a les 20:00

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya convida totes les persones interessades en el cooperativisme a celebrar els 20 anys de la revista 'Nexe'. L'acte tindrà lloc dijous 15 de febrer, a les 18.00 hores, a La Lleialtat Santsenca.

Perfecto Alonso, president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, donarà la benvinguda a les persones assistents i, tot seguit, donarà pas a  Jordi Via, fundador de la revista, que farà la xerrada 'Nexe: 20 anys de transformació social'.

L'esdeveniment continuarà amb la taula rodona 'Què vol dir ser cooperativista, avui?', que comptarà amb la participació d'Adela Camí, de la cooperativa d'iniciativa social Eduvic; Jordi Mayals, de L'Estoc; i Cesc Granada, de l'escola cooperativa Nou Patufet. Estarà moderada per Ester Vidal, membre del consell editorial de 'Nexe' i directora de serveis d'economia cooperativa, social i solidària de l'Ajuntament de Barcelona.

L'entrada és lliure, però cal inscripció prèvia.