Debats entorn a la salut i els seus determinants socials

Braçalet d’identificació d'un recent nascut a l'hospital

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu greds.emconet@upf.edu
URI GREDS-EMCONET

Tags

El segon bloc de Sessions GREDS de la UPF busca fer reflexionar entorn al paper del Parlament Europeu com a font de desigualtats i la relació entre immigrants i sindicats entre d'altres. Les pròximes conferències tindran lloc el 2 i el 6 de febrer al migdia. 

Acte Inici: 02/02/2012 a les 13:30   Final: 06/02/2012 a les 14:30

 

El segon bloc de les Sessions GREDS d’aquest curs ja està aquí. La Universitat Pompeu Fabra va organitzar la primera conferència el passat 19 gener tot deixant clar quin seria l’eix temàtic d’aquestes sessions que aniran de gener a març. Les conferències giraran al voltant de la salut i la qualitat de vida: dels determinants socials de la salut, les polítiques socials, el treball i les desigualtats, causes i mecanismes...

El Grup de Recerca En Desigualtats en la Salut (GREDS) forma part del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF i un dels seus objectius principals és la transferència de coneixement a la societat relacionat amb les desigualtats socials pel que fa a salut.

El proper dijous 2 de febrer, a les 13:30h, es durà a terme la segona sessió del cicle: “La relació entre els sindicats i els treballadors immigrants a Catalunya” a càrrec de Pere Jódar, professor de la UPF. La sessió tindrà lloc a l’aula 61.101 del Campus Mar UPF i durarà aproximadament una hora.

Pel dia 6 de febrer està prevista una tercera conferència: “El paper del Parlament Europeu: font de desigualtats” de la mà de Mario Negre, consultor del parlament Europeu. La conferència es realitzarà al mateix lloc i a la mateixa hora que l’anterior.