Descobreix les impressores 3D amb doble extrusor

Descobreix les impressores 3D amb doble extrusor. Imatge Punt Multimèdia.

Més informació

Organitzador Punt Multimèdia - Casa del Mig -FAB
Adreça de l'organitzador
Correu puntmultimedia@puntmultimedia.org
URI Punt Multimèdia - Casa del Mig -FAB

Més Informació
Adreça
Casa del Mig – Parc de l’Espanya Industrial Carrer Muntadas, nº 1-5Barcelona

El Punt Multimèdia FAB-Casa del Mig ha organitzat una demostració per conèixer les impressores amb doble extrusor. Mitjançant aquestes impressores, es poden combinar dos materials en un mateix objecte.  

Acte Inici: 17/05/2017 a les 19:00   Final: 17/05/2017 a les 21:00

El Punt Multimèdia FAB-Casa del Mig ha organitzat per aquest dimecres 17 de maig, de les 19.00h fins les 21.00h, una demostració sobre com funcionen les impressores 3D amb doble extrusor. Aquesta demostració és totalment gratuïta i no cal un registre previ per assistir.

Les impressores amb doble extrusor, són impressores en 3D que permeten imprimir amb doble material. Mitjançant aquest tipus de impressió, es pot combinar la realització d'objectes amb més d'un material. També es pot combinar la realització d'objectes, però amb parts que tenen diferents colors, degut a la combinació de dos extrusors.

Per aquesta demostració, es farà servir una impressora 3D de la marca Sigma. D'impressores d'aquest tipus n'hi ha moltes i fins i tot també n'hi ha de maquinari lliure, que permeten la modificació per a l'aprofitament de l'eina.