Desplega Gràcia: Coneix l'economia social i solidària de Gràcia

Desplega Gràcia: Coneix l'economia social i solidària de Gràcia

Més informació

Organitzador Ajuntament de Barcelona
Adreça de l'organitzador
URI Ajuntament de Barcelona

Més Informació
Adreça
Centre Cívic La Sedeta C/ de Sicília, 32Barcelona

De setembre a desembre de 2017, el districte de Gràcia de Barcelona acollirà rutes, xerrades, formacions i altres activitats dedicades a l’economia social i solidària.

Curs Inici: 12/09/2017 a les 17:00   Final: 12/09/2017 a les 20:00

Aquesta iniciativa porta per títol "Desplega Gràcia, territori social i solidari" i inclou un cicle de 13 formacions sobre economia social i solidària (ESS) adreçades a famílies, comerços i professionals. Es faran cada dimarts a la tarda entre els mesos de setembre i desembre.

La primera formació es realitzarà el dimarts 12 de setembre i portarà per títol "Coneix l'economia social i solidària de Gràcia". Serà al Centre Cívic La Sedeta, de 17.00 a 20.00 hores.

També es faran rutes guiades per voluntaris i voluntàries de Pam a Pam per cinc iniciatives d'ESS del barri: El Bosc Turull, La Caníbal, Les Trementinaires, Titània Tascó i el Col·lectiu Volta. A més, s’ha instal·lat un punt d’informació general sobre el projecte al bar del Centre de Cultura Popular La Violeta. Estarà disponible cada últim dijous de mes, de setembre a desembre, de 18.00 a 20.00 h.