E.g., 20/09/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Dia Internacional de la Dona, en veus destacades

Dia Internacional de la Dona, en veus destacades - Foto: Associació Intercol•legial de Col·legis Professionals
F Pere Tarrés
Barcelona
Dimecres, 08/03/2017

En l’acte, organitzat per l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals, s’hi llegiran textos breus reivindicatius del paper de la dona al llarg de la història

En motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals organitza un acte commemoratiu el mateix 8 de març. S’hi llegiran textos breus reivindicatius del paper de la dona al llarg de la història a través de diverses veus destacades, com ara Marina Subirats, Mònica Terribas, Sara Moreno, Núria Ribó, Mª Assumpció Vilà i Núria de Gispert, entre d'altres.

L’horari de l’acte serà el següent:

18.00h - Benvinguda a càrrec de Neus Bonet, membre de la Junta Directiva de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

18.05h - Presentació a càrrec de Núria Carrera, coordinadora de l’acte i membre de la Junta Directiva de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

18.15h - Lectura de textos a càrrec de Núria de Gispert, Sara Moreno, Núria Ribó, Marina Subirats, Mònica Terribas, Maria Assumpció Vilà i altres dones.

18.45h - Lectura del Manifest ‘Dones i professió’, a càrrec de M. Rosa Monreal, presidenta del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

  • Data: 8 de març de 2017
  • Hora: 18.00h
  • Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10 de Barcelona)

Les etiquetes per a la difusió són #noensfacisel8 i #2017diadona

Cal inscriure's prèviament.

Data: 

Dimecres 08 març

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Associació Intercol•legial de Col·legis Professionals