E.g., 26/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

'Diàspora', un seminari per a l’ensenyament del dret global i humà

 Font:
Diumenge, 13/10/2019 fins Diumenge, 20/10/2019

Aquest seminari sobre educació i drets humans se celebrarà a Portugal del 14 al 19 d’octubre.

En el marc del programa ‘Erasmus + Youth in action’ tindrà lloc la ‘Diàspora’, el seminari per a l’ensenyament del dret global i humà, del 13 (anada) al 20 d’octubre (tornada) a Fernao Ferro – Seixal (Portugal).

El seminari internacional té per objectiu reflexionar i promoure la creació d’eines en l’àmbit de l’Educació global per a la ciutadania dirigides a les comunitats locals de la regió euromediterrània, principalment a joves per a la inclusió de jovent migrant i refugiat.

Està dirigit a persones sòcies del Servei Civil Internacional de Catalunya, concretament a dues: una amb perfil de treballador/a juvenil amb experiència en projecte internacionals i una altra amb perfil de persona jove voluntària activa de l’organització amb coneixement de la realitat del jovent migrat i refugiat.

Per participar del seminari internacional cal fer-se soci/a de l’SCI Catalunya, si no s’és ja. Les despeses del transport i l’allotjament corren a càrrec del projecte

Les persones interessades en participar d’aquest seminari han d’enviar el CV i una carta de motivació a voluntariat@scicat.org i omplir aquest formulari abans del 6 de setembre.

Data: 

Diumenge 13 oct

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@scicat.org
Organitzador: 
Servei Civil Internacional de Catalunya