E.g., 22/10/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Dinar de Nadal de Yamuna ONG

Barcelona
Dissabte, 24/11/2018

El Càtering de la Bibi pararà taula amb els seus productes en un dinar de germanor on es rifaran fins a 3 paneres solidàries.

Yamuna ONG ha organitzat un dinar de Nadal obert als socis, col·laboradors i amistats de l'entitat per celebrar de manera solidària les festes i compartir una jornada molt agradable.

El proper 24 de novembre, el 'Casinet' d'Hostafrancs acollirà a les 13h un àpat col·lectiu que tindrà un preu de 22€ per persona, amb menú infantil per a menors de 12 anys a 10€. Com en edicions passades, el Càtering de la Bibi omplirà la taula de deliciosos aliments per obrir boca.

A més, es podran comprar regals de Nadal amb productes de la cooperativa i fins i tot, es rifaran 3 paneres solidàries, amb nits d'hotel a OMM Barcelona i a la casa rural Casa Matilda de Corçà, a Girona. L'hora del cafè serà moment per explicar la situació dels projectes que duu a terme l'entitat.

Els infants podran gaudir d'una jornada lúdica gràcies a la col·laboració de voluntariat que dinamitzarà la canalla amb diferents acivitats. La jornada es tancarà amb una actuació de Varium Kids. Per confirmar assistència, s'ha d'enviar un correu a gloria[@]yamuna.org.

Data: 

Dissabte 24 nov

Hora: 

13:00

Organitzador: 
Yamuna ONG