agenda

Diploma en habilitats directives en la gestió d’entitats de l’economia social

Diploma en habilitats directives en la gestió d’entitats de l’economia social
F Pere Tarrés
Manresa
Dimecres, 16/01/2019 fins Dimecres, 10/04/2019

Es posa en marxa un programa que posa èmfasi en el desenvolupament d’habilitats directives per resoldre les situacions en aquest tipus d’entitats.

La Fundació Universitària del Bages presenta el ‘Diploma en habilitats directives en la gestió d’entitats de l’economia social’, un programa que es configura especialment per atendre les necessitats del dia a dia d’aquestes entitats, fent especial èmfasi en el desenvolupament d’habilitats directives per resoldre les situacions que les persones participants es puguin trobar en el desenvolupament de la seva tasca directiva en les seves organitzacions.

El curs té una durada de 75 hores, de les quals 60 són presencials i les 15 restants estan vinculades a un projecte d’acció directiva tutoritzat. Les sessions tindran lloc a UManresa (Av. Universitària, 4-6) de la capital del Bages i tenen un cost de 140 euros per alumne. Pel que fa al programa, aquest es divideix en 7 mòduls en què es tractaran temes de gestió, lideratge i comunicació. Donarà el seu tret de sortida el 16 de gener i s’allargarà fins el 10 d’abril amb sessions els dimecres de 9.00 a 14.00 hores.

Matrícula

Data: 

Dimecres 16 gen

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Universitària del Bages
Correu electrònic Organitzador: 
fub@fub.edu
Adreça: 
UManresa Av. Universitària, 4-6 Manresa