E.g., 17/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

EDhack Raval

Barcelona
Divendres, 23/02/2018 fins Dissabte, 24/02/2018

Es vol que aquesta 'hackató' educativa marqui un punt d'inflexió en l'educació al barri del Raval de Barcelona, implicant a tota la comunitat.

La Fundació Tot Raval i altres entitats del barri, juntament amb la Fundació Jaume Bofil, estan preparant l'EDhack Raval, un laboratori d’innovació educativa que té com a objectiu trobar solucions a reptes educatius que es plantegen a nivell local, tot fent servir la metodologia de la 'hackató'.

Una 'hackató' és un mètode d’innovació àgil basat en l’acció a partir d'equips formats per persones de perfils diversos, que disposen d'un temps limitat per extreure les seves conclusions. Està basat en la cultura oberta i treballa de manera intensiva, donant peu a l'aprenenentage i la col·laboració entre persones i generant valor a la comunitat.

L'EDhack Raval, que es farà al Museu Marítim de Barcelona els dies 23 i 24 de febrer, combina doncs els conceptes d'educació i 'hackató'. Per poder participar-hi cal inscriure's a partir del formulari online.

El 22 de gener a les 18 hores, a l'Auditori Convent del MACBA (plaça dels Àngels, 5), es farà una activitat prèvia dirigida al professorat i a professionals de l'educació, joves i famílies del Raval que servirà per explicar aquesta metodologia. Les inscripccions estan també obertes.

Data: 

Divendres 23 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Diversos organitzadors
Adreça: 
Museu Marítim de Barcelona Av. de les Drassanes, s/n Barcelona