Eines audiovisuals La Bonne 2017

Eines audiovisuals La Bonne 2017

Més informació

Organitzador Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison
Adreça de l'organitzador
Correu audiovisuals@labonne.org
URI Web La Bonne

Més Informació
Adreça
Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison c/ Sant Pere Més Baix, 7Barcelona

Tags

La Bonne reobre les seves portes amb una oferta de cursos adreçats a l'impuls de projectes audiovisuals liderats per dones.

Curs Inici: 19/04/2017 a les 09:00   Final: 28/07/2017 a les 09:00

El Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison La Bonne ofereix aquest mes de març onze noves formacions audiovisuals. Aquest 2017, la programació d’Eines Audiovisuals presenta onze cursos de tècniques pensades per millorar projectes vinculats al món audiovisual i al llenguatge comunicatiu. L'oferta recorre diferents disciplines:
des de càmera i l·luminació fins a la distribució, passant pel  guió, el muntatge, la posproducció d’imatge i so o la comunicació, s'abasta pràcticament tots els processos d'un projecte audiovisual.

Els cursos es duran a terme entre el 19 d’abril i el 28 de juliol. Les inscripcions estan obertes des de l'1 de març i les places són limitades. Cal omplir el següent formulari d'inscripció. Les interessades en rebre informació dels cursos de formació audiovisual, poden escriure a audiovisuals@labonne.org o a inscripcions@labonne.org. Per a socioàmigues hi ha un 20% de descompte i per a Carnet Jove o el Carnet de la Universitat Pompeu Fabra, un 10%.

Consulta el programa

D'altra banda s'està perfilant la proposta pel proper Taller de Curts Documentals; un curs intensiu al juliol que forma part de l'Universitat Oberta d'Estiu de la UOC, encara per definir.

I per últim, de cara al setembre s’està gestant el LaB LaBonne, una nova proposta formativa d’audiovisuals i altres llenguatges artístics. De la mà de professionals com Carolina Astudillo, Neus Ballús, Isa Campo, María Cañas, Andrea Corachán, Laia Manresa, Lupe Pérez, Anna Petrus, Elisabet Prandi, Ana Pfaff, Zoraida Rosselló, Anahit Simonian, Alba Sotorra, Carla Subirana, Diana Toucedo, Eva Valiño i Adriana Vila, entre altres, es pot pensar, compartir i desenvolupar de forma global un projecte propi durant tot el trimestre.