agenda
Divendres 23 març

Santa Coloma de Gramenet

‘El maltractament a infants i adolescents: Els primers indicis, què fem?’
F Pere Tarrés

‘El maltractament a infants i adolescents: Els primers indicis, què fem?’

La jornada posarà el focus en l’abordatge dels primers indicis que es poden detectar en el maltractament de menors d’edat.

La Fundació Germina organitza per al proper divendres 23 de març la jornada que porta per títol ‘El maltractament a infants i adolescents: Els primers indicis, què fem?’, que posarà el focus en l’abordatge dels primers indicis que es poden detectar en el maltractament de menors d’edat des de diversos serveis. L’esdeveniment tindrà lloc al Museu Torre Balldovina (Plaça de Pau Casals) de Santa Coloma de Gramenet.

La jornada, que s’iniciarà a les 9.00 del matí, està adreçada principalment a professionals de l’àmbit educatiu, social i sanitari que treballen amb infants i adolescents, i que tenen interès en adquirir eines per a la protecció de la infància davant de possibles situacions de maltractament. Vol donar resposta a qüestions com les maneres d’abordar-los amb la família de forma constructiva i les intervencions que es poden dur a terme des dels diversos serveis.

Per a fer la inscripció prèviament, és necessari enviar un correu electrònic a comunicacio@germina.org o trucar al 93 362 10 34.

Més informació

Data: 

Divendres 23 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Germina
Adreça: 
Museu Torre Balldovina Plaça de Pau Casals Santa Coloma de Gramenet