El món en estat de xoc. Crisi? Quina crisi?

L'ex-ministre de Finances grec, Yanis Varoufakis, és un dels professors del curs

Més informació

Organitzador Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona
Adreça de l'organitzador
Correu afc.informacio@ub.edu
URI Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona

Més Informació
Adreça
Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. Gran Via de les Corts Catalanes, 585. Barcelona.

Tags

La Universitat de Barcelona ofereix un curs d’estiu per reflexionar críticament al voltant dels populismes, la desigualtat, els conflictes i el mercantilisme, en el marc de la crisi econòmica.

Curs Inici: 10/07/2017 a les 16:00   Final: 14/07/2017 a les 20:30

El curs presencial de 20 hores “El món en estat de xoc. Crisi? Quina crisi?”, inclòs en l’oferta formativa d’estiu que organitza la Universitat de Barcelona (UB), pretén crear un espai de reflexió crítica al voltant de l’actual context socioeconòmic.

Desigualtat, populismes, conflictes, degradació ambiental i mercantilisme seran alguns dels aspectes que s’analitzaran al curs, del 10 al 14 de juliol de 16h a 20.30h. Les classes s’impartiran a l’Edifici Històric de la UB.

El programa del curs tractarà l’ètica econòmica, les dinàmiques de migració, la pedagogia transformadora i les conseqüències de la societat patriarcal. El curs s’adreça a tothom, especialment a les persones que tingui un interès en com l’educació pot transformar el món.

Entre els professors, hi haurà Yanis Varoufakis, doctor en Economia, professor de Teoria Econòmica a la Universitat d’Atenes i ex-ministre de Finances de Grècia.

El preu del curs és de 155 euros si la matriculació es fa fins al 31 de maig. Si es fa a partir de l’1 de juny, el preu és de 185 euros. A més, hi ha descomptes per a alumnes i personal de la UB, ex-estudiants de l’Àrea de Formació Complementària, socis i sòcies del col·lectiu Alumni UB i persones subscrites a La Vanguardia o a El Periódico.

Es pot fer la matrícula fins el mateix dia de l’inici del curs. Es pot fer a través d’Internet o en persona a les seus de l’Àrea de Formació Complementària.

 

Més informació:

  • Data: Del 10 al 14 de juliol.
  • Hora: De 16h a 20.30h.
  • Lloc: Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona).
  • Preu: 155 euros fins al 31 de maig. 185, després.
  • Organitza: UB.
  • Contacte: afc.informacio@ub.edu o 93 403 55 19.