El #peacehackBCN et convida a construir la Pau

Imatge il·lustratiu Logotip PeacehackBCN

Més informació

Organitzador International Alert
Adreça de l'organitzador


Més Informació
Adreça
Impact Hub Barcelona Plaça Reial 18Barcelona

Tags

#peacehack convoca als desenvolupadors i als professionals de la cooperació a pensar i construir conjuntament solucions que puguin ajudar a construir la pau.

Acte Inici: 26/09/2015 a les 09:00   Final: 27/09/2015 a les 17:00

El marc es una convocatòria de l'acció internacional Talking Peace Festival, que en aquesta edició 2015 implica reptes en relació a l'art, la comèdia, el menjar, la música, la fotografia, les xerrades i la tecnologia, amb un denominador comú: la pau.

A Barcelona, els organitzadors han escollit com a tema la Pau i la Migració i plantegen un hack on les professionals de la construcció de la pau explicaran, en una primera etapa, els reptes del seu treball. Els participants -en equips mixtos, formats per desenvolupadors i agents de pau, o bé de forma individual- escolliran un dels reptes i es posaran a treballar per tal de trobar-ne una solució.

Un tribunal escollirà la millor proposta, que gaudirà d'un viatge per a dues persones al Congrès Internacional de Tecnologia i Pau Build Peace.

International Alert, l'organització promotora, s'ha associat amb diversos grups per organitzar hacks simultanis en cinc ciutats de tot el món durant el cap de setmana del 26 al 27 de setembre 2015, com a part del Talking Peace Festival.