El Rainbow Warrior al Port de Barcelona

El mític vaixell de Greenpeace visita Barcelona del 16 al 18 de juny (font: Greenpeace)

Més informació

Organitzador Greenpeace
Adreça de l'organitzador
Correu info.es@greenpeace.org
URI Greenpeace

Més Informació
Adreça
Rainbow Warrior Moll d’Espanya, amarre 15 BBarcelona

Tags

El mític vaixell de Greenpeace visita Barcelona del 16 al 18 de juny, en el marc d'una campanya per reclamar una mediterrània sense plàstics.

Acte Inici: 16/06/2017 a les 18:00   Final: 19/06/2017 a les 19:00

L'emblemàtic vaixell de Greenpeace, el Rainbow Warrior, arriba a Barcelona la tarda del divendres 16 dintre de la campanya internacional "Menys plàstics, més Mediterrània"

Dissabte al matí està previst un esmorzar amb la premsa a bord per informar de la campanya i mostrar el resultat de les investigacions realitzades durant la navegació. El Rainbow Warrior prové de Valencia i Palma, i estarà a Barcelona des del 16 a la tarda fins al diumenge 18 a la nit. Durant aquests dies qui ho desitgi podrà visitar el vaixell amb una visita guiada pels voluntaris i voluntàries de l'entitat. La nit de dissabte 17 de juny a les 21.30 està previst a bord un concert d'Anni B Sweet i de Noni de Lori Meyers.

El Rainbow Warrior va salpar el 8 de juny, dia dels Oceans, amb la presentació de l'informe Una Mediterrània plena de plàstic. Estudi sobre la contaminació per plàstics, impactes i solucions, elaborat per la unitat científica de Greenpeace. En aquest informe es constata el greu problema de contaminació per plàstic que pateix el mar Mediterrani, amb una densitat de plàstics igual a la que es troba a les anomenades "sopes de plàstics" del Pacífic. Això significa una mitjana d'una peça de plàstic cada 4 m2.

 

Es pot pujar a bord dissabte 17 i diumenge 18,  de 10:00 a 13:00 h i de 16:00 a 19:00 h.