E.g., 18/07/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Elabora el pla de voluntariat per a la teva entitat

Girona
Dijous, 20/09/2018 fins Divendres, 21/09/2018

La formació, que es farà el 20 i 21 de setembre, està adreçada a conèixer els aspectes bàsics a tenir en compte per a redactar el pla de voluntariat.

El curs ‘Elabora el pla de voluntariat per a la teva entitat’ està adreçat a persones que coordinen voluntariat en una entitat i serà una oportunitat magnífica per conèixer els aspectes bàsics a tenir en compte per a redactar el pla de voluntariat.

Durant la formació, que tindrà lloc el 20 i 21 de setembre, es donaran les eines per elaborar el pla, els seus continguts principals i s’explicaran els objectius i limitacions d‘aquest. A més, les persones participants aprendran els processos per a la seva elaboració i els recursos necessaris amb la confecció d’un primer esborrany pràctic.

La coordinadora de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) de Girona, Maria Solés, serà la docent encarregada de fer la formació. Aquesta es farà a la seu de la Fundació Ramon Noguera, amb horari de matí (10 a 14h) i de tarda (15 a 19h). El preu de la formació és de 10€ per a entitats federades i de 15€ per a no federades. El curs està subvencionat pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya (PFVC) de la Generalitat de Catalunya.

El termini d’inscripció finalitzarà el 14 de setembre i les places són limitades, per tant, per reservar-ne una s’haurà de fer la inscripció online.

Data: 

Dijous 20 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social