E.g., 18/07/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Escape Room de les Superheroi(ne)s!

Barcelona
Diumenge, 16/12/2018

La jornada, que se celebrarà el 16 de desembre de 2018, té l’objectiu de fer que persones en risc d’exclusió tinguin una vida més digna.

L’escape room per al Superheroi(ne)s BCN Day és una oportunitat de contribuir a la tasca de quatre entitats socials, per fer que persones en risc d’exclusió tinguin una vida més digna. Organitzat pel dia 16 de desembre a partir de les 11h, s’ha organitzat una activitat de dues hores de durada en la qual cal anar desxifrar proves i enigmes per poder ‘escapar’ i superar el joc.

La jornada estarà oberta a tothom, a partir d’infants de 10 anys. Per a la canalla, hi haurà un espai dedicat a ells. Les places per participar són limitades, ja que es juga en grups de 8 persones.

Els objectius d’aquesta iniciativa són sensibilitzar la ciutadania sobre les problemàtiques d’exclusió social i l’esforç heroic de moltes persones que lluiten dia a dia per superar-les. A més, es donaran a conèixer les entitats que estan a primera línia i s’aconseguiran fons per aquests superherois i superheroïnes.

Data: 

Diumenge 16 des

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Superheroi(ne)s!