Xerrada: Escoltem els refugiats

Cartell de la xerrada: Escoltem els refugiats

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu comunicacio@eacnur.org
URI www.eacnur.org

Aquest proper dijous dia 14 de juny, al Centre Cultural Can Lleonart d'Alella, podrem escoltar la veu dels refugiats. Amb aquest títol, Catalunya amb ACNUR i l'Ajuntament d'Alella organitzen aquesta xerrada.

Acte Inici: 14/06/2012 a les 20:00   Final: 14/06/2012 a les 21:00

Escoltem els refugiats és una xerrada d’un refugiat i/o sol·licitant d’asil en la que explica la seva història de vida, i és que a través del seu testimoni es pretén donar a conèixer la realitat dels refugiats que viuen al nostre país, les circumstàncies que provoquen la fugida dels seus països d’origen, el fenomen de la migració forçada i les conseqüències de la vulneració dels Drets Humans.


En col·laboració amb l'Ajuntament, Catalunya amb ACNUR vol fer arribar a Alella, el testimoni en primera persona d'en Mamadou Bailo. Té 29 anys i és natural de Guinea Konadry, país del que va haver de fugir l’any 2007 per motius polítics i ètnics. Va viure l’opressió policial per formar part de l’ètnia Fulah i per militar al partit UPR de la dissidència pro democràtica. Perseguit i empresonat, va poder fugir del seu país, primer cap a Senegal i després va arribar a Catalunya, on ha rebut el suport d’ACNUR i d’altres entitats.

Si estàs prop de la zona del Masnou, t'hi esperen aquest dijous al Centre Cultural Can Lleonart (Plaça dels Germans Lleonart, 1 08328 Alella).