agenda

Espectacle Chandalika de dansa per parlar de gènere

Barcelona

Dilluns, 18/12/2017

L’obra de dansa kathak amb textos de Rabindranath Tagore abordarà el sistema de castes a l’Índia i el paper de la dona a la societat a l’Espai Avinyó.

L’Espai Avinyó i l’Associació Cultural Núpura han organitzat un espectacle anomenat “Chandalika” que es basa en l’obra de Rabindranath Tagore. L’obra, que anirà acompanyada d’una taula rodona, abordarà el sistema de castes a l’Índia i el paper de la dona en aquella societat amb la protagonista principal, una noia que pertany a la casa dels intocables. Per tant, serà una trobada on es parlarà de gènere a través de les eines i tècniques de la dansa.

A l’obra hi assistirà l’escriptor indianista Agustí Pàniker, que ha adaptat l’obra al català. A més, també hi anirà la directora de l’espectacle Shreyashee Nag i representants de la Casal del Tibet i la Fundació Vicente Ferrer.

L’acte tindrà lloc el dijous 18 de desembre a les 19h a la Sala Hiroshima, situada al carrer Vila i Vilà, 67. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. L'activitat està plena però hi ha l'opció d'apuntar-se en llista d'espera.

Data: 

Dilluns 18 des

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Espai Avinyó
Correu electrònic Organitzador: 
espaiavinyo @bcn.cat
Adreça: 
Sala Hiroshima C Vila i Vilà 61-67 Barcelona