Exposició “El voluntariat amb ulls d’infant”

Exposició “El voluntariat amb ulls d’infant”

Més informació

Organitzador FCVS
Adreça de l'organitzador C/ de les Coques, 2n pis de la Casa dels Concilis Despatx 15
Adreça
Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses C.Sant Pere, 32 i C/Roger de Llúria, 33Cambrils

Alumnat de primària plasma a través de la pintura la seva visió del voluntariat

Acte Inici: 31/01/2018 a les 13:20   Final: 31/03/2018 a les 22:00

Dotze quadres pintats per alumnat de primària són els protagonistes de l’exposició “El voluntariat amb ulls d’infant”. La iniciativa, impulsada per la Federació Catalana de Voluntariat Social i el Punt de Voluntariat de Tarragona, es va inaugurar el 19 de gener i  es podrà visitar fins a finals de març.

A partir de diferents xerrades realitzades a l’Escola Arrabassada de Tarragona, l’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària van conèixer els motius del perquè fer voluntariat, quines accions es poden fer i què aporta a qui ho fa i qui ho rep. A partir d’aquí, van participar en un taller d’expressió artística per plasmar a través de la pintura la seva mirada.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la mainada entorn de l’acció voluntària, i donar a conèixer així la forma de ser i de compartir el temps i les causes solidàries ja en l’edat infantil.

“El voluntariat amb ulls d’infant” es va exposar el desembre passat a l’antiga Facultat de Lletres de Tarragona. La intenció és que sigui una exposició itinerant i es pugui moure pels diferents punts de voluntariat del territori, com el de Reus o Tarragona.

L'exposició, adreçada a tots els públics, es troba al Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses i es pot visitar de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 hores.