agenda

Exposició “El voluntariat amb ulls d’infant”

Cambrils
Dimecres, 31/01/2018 fins Dissabte, 31/03/2018

Alumnat de primària plasma a través de la pintura la seva visió del voluntariat

Dotze quadres pintats per alumnat de primària són els protagonistes de l’exposició “El voluntariat amb ulls d’infant”. La iniciativa, impulsada per la Federació Catalana de Voluntariat Social i el Punt de Voluntariat de Tarragona, es va inaugurar el 19 de gener i es podrà visitar fins a finals de març.

A partir de diferents xerrades realitzades a l’Escola Arrabassada de Tarragona, l’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària van conèixer els motius del perquè fer voluntariat, quines accions es poden fer i què aporta a qui ho fa i qui ho rep. A partir d’aquí, van participar en un taller d’expressió artística per plasmar a través de la pintura la seva mirada.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la mainada entorn de l’acció voluntària, i donar a conèixer així la forma de ser i de compartir el temps i les causes solidàries ja en l’edat infantil.

“El voluntariat amb ulls d’infant” es va exposar el desembre passat a l’antiga Facultat de Lletres de Tarragona. La intenció és que sigui una exposició itinerant i es pugui moure pels diferents punts de voluntariat del territori, com el de Reus o Tarragona.

L'exposició, adreçada a tots els públics, es troba al Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses i es pot visitar de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 hores.

Data: 

Dimecres 31 gen

Hora: 

13:20

Organitzador: 
FCVS
Adreça: 
Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses C.Sant Pere, 32 i C/Roger de Llúria, 33 Cambrils