Exposició fotogràfica: "L’acompanyament internacional a Colòmbia"

Imatge de l'exposició. Font: IAP

Més informació

Organitzador International Action for Peace
Adreça de l'organitzador
Correu info@actionpeace.org
URI http://www.actionpeace.org/

Més Informació
Adreça
Lafede.cat C/ Tàpies, 1-3, a Barcelona 08001Barcelona

International Action for Peace organitza una mostra on es mostra la tasca del voluntariat que treballa per la construcció d’una vida en pau i amb justícia social al país.

Acte Inici: 02/03/2017 a les 10:00   Final: 13/04/2017 a les 19:30

International Action for Peace (IAP) ha organitzat una exposició fotogràfica amb el nom "L’acompanyament internacional a Colòmbia", una mostra on es podran veure imatges del voluntariat de l’entitat que, durant més de sis anys, han recorregut el país al costat de centenars de defensors i defensores de drets humans que treballen per la permanència al territori i la construcció d’una vida en pau i amb justícia social.

IAP és una organització que realitza acompanyament internacional en context de conflicte civil, social o armat, a organitzacions socials en procés de resistència no-violenta, amb alt nivell de vulnerabilitat per a la defensa dels Drets Humans a Colòmbia.

En plena etapa de transició, quan la implementació dels acords de pau és el nou gran repte, el paper de l’acompanyament internacional segueix sent fonamental en la construcció de pau a Colòmbia, creat un marc de seguretat per la protecció de líders i lideresses socials, que segueixen sent amenaçats i assassinats.

L’exposició fotogràfica estarà oberta fins al 13 d’abril a les 19.30, al c/Tàpies 1-3 de Barcelona.