Exposició fotogràfica: Oussouye, la força de la comunitat

Cartell de l'esdeveniment. Font: Veïns del món solidaris

Més informació

Organitzador Associació de Veïns del Món Solidaris
Adreça de l'organitzador
Correu veinsdelmonsolidaris@gmail.com
URI http://www.coordinadora-ongd-lleida.cat/web.asp?mod=entitats&tipoForm=ampli&id=%7B3FDA6ABA-4598-41F1-8A5D-6185C25AA4DC%7D

Més Informació
Adreça
Centre del Dia per a Gent Gran Balàfia de Lleida C/Vic, 10 LleidaLleida

Tags

La mostra exposarà material audiovisual realitzat per voluntàries sènior de l’ONGD Veins del Món Solidaris durant l’estada de cooperació a Oussoye, Senegal. 

Acte Inici: 03/07/2017 (Tot el dia)   Final: 31/08/2017 (Tot el dia)

L’ONGD Veins del món solidaris organitza una exposició fotogràfica amb material audiovisual realitzat per voluntàries sènior durant la seva estada de cooperació el febrer de 2017 a Oussouye (Senegal). Les participants van participar en l’experiència de voluntariat a través del projecte “Gent gran i cooperació per al desenvolupament”, un programa subvencionat per l’Ajuntament de Lleida.  Les fotografies reflecteixen la realitat i el dia a dia de la comunitat d’Oussouye a través de la mirada de les voluntàries. A més, també mostren les diferents activitats que s’hi van dur a terme, en àmbits com l’educatiu, el social o el sanitari.

Per últim, també hi haurà imatges que mostrin el seguiment dels projectes iniciats a la regió com “Cap infant sense menjar” o “Centre polivalent per a persones amb discapacitat física”. L’exposició es podrà veure fins al 31 d’agost del 2017 al Vestíbul Residència Assistida i Centre del Dia per a Gent Gran Balàfia de Lleida.