E.g., 18/07/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Exposició: La representació dels cossos de les dones

'Andròmeda encadenada a les roques', de Gustave Doré
Federació Ateneus de Catalunya
Barcelona
Dilluns, 03/12/2018 fins Dissabte, 29/12/2018

L'exposició itinerant analitza el paper de les dones com a element secundari, o objecte de desig a la publicitat contemporània, però també en l'art. Una reflexió imprescindible.

El 3 de desembre arrenca un veritable 'must' al Centre Casal de Barri Can Travi de la Vall d'Hebron amb l'exposició 'La representació dels cossos de les dones'. Una lectura crítica de la representació que fan els mitjans de comunicació audiovisual del cos femení, desxifrant els missatges ocults que tenen les imatges, per tal de posar en evidència els prejudicis adquirits que contribueixen a que tinguem una percepció condicionada del propi cos.

L'exposició, que conté un dossier en xarxa que hom pot consultar per començar-se a fer preguntes, és una cessió del Centre per a la Igualtat i recursos per a les dones (CIRD), i acaba el 29 de desembre. L'entrada és gratuïta, i es podrà veure de dilluns a divendres de 16h a 20:30h, i els dilluns i dimecres també pels matins de 10h a 13:30h. En algun moment una dona es pot oblidar que el seu cos és un objecte de plaer? Amb què es mesura l'èxit social d'una dona? Aquestes i altres preguntes són les que ens fa aquesta exposició a través de fotografies publicitàries aparegudes en mitjans, o quadres i escultures de diversos estils i èpoques.

Data: 

Dilluns 03 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Can Travi