Exposició "L'àvia feliç. Poemes de la Joana Raspall"

"L'àvia feliç. Poemes de la Joana Raspall"

Més informació

Organitzador Associació Amics i Amigues de l'Ebre
Adreça de l'organitzador
Correu administracio@amicsebre.cat
URI Web

Més Informació
Adreça
Museu de l'Ebre C-42, 493Tortosa

Tags

Fins al 13 de maig, el Museu de l'Ebre acull una mostra de d'il·lustracions al voltant de l'univers de Joana Raspall.

Acte Inici: 19/03/2018 a les 19:57   Final: 13/05/2018 a les 20:00

De la mà de l'Associació Amics i Amigues de l'Ebre, el Museu de l'Ebre acull aquests dies l'exposició d’il·lustració "L’àvia feliç. Poemes de la Joana Raspall". La mostra recull el treball de 37 il·lustradors i il·lustradores, algunes de les Terres de l’Ebre, que presenten la seva interpretació gràfica de diferents poemes de l'escriptora, lexicòloga i bibliotecària catalana Joana Raspall, extrets de dos dels seus llibres "Com el plomissol" i "Escaleta al vent". 

 

Una proposta de grup a partir de diverses mirades i maneres individuals d’entendre el món de la il·lustració, i de presentar el colorista univers de Raspall, ple d’amor a la vida, als infants i a la literatura. Tot i que és més coneguda per l'obra poètica infantil, escrigué també per a adults i dins la seva obra hi ha teatre, contes i novel·les. El 2006 va rebre la Creu de Sant Jordi i el 2010, la Medalla al treball President Macià. Va ser sòcia d'honor de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. El 2013 Sant Feliu de Llobregat i la Generalitat de Catalunya va ser declarat l'"Any Joana Raspall" i van celebrar el seu centenari en vida.

 

L'exposició es pot visitar gratuïtament els dissabtes, d'11 a 14h i de 17 a 20h, i els diumenges, d'11 a 14h. Romandrà oberta fins al 13 de maig.