agenda
Dilluns 19 març fins Diumenge 13 Maig

Tortosa

"L'àvia feliç. Poemes de la Joana Raspall"
Federació Ateneus de Catalunya

Exposició "L'àvia feliç. Poemes de la Joana Raspall"

Fins al 13 de maig, el Museu de l'Ebre acull una mostra de d'il·lustracions al voltant de l'univers de Joana Raspall.

De la mà de l'Associació Amics i Amigues de l'Ebre, el Museu de l'Ebre acull aquests dies l'exposició d’il·lustració "L’àvia feliç. Poemes de la Joana Raspall". La mostra recull el treball de 37 il·lustradors i il·lustradores, algunes de les Terres de l’Ebre, que presenten la seva interpretació gràfica de diferents poemes de l'escriptora, lexicòloga i bibliotecària catalana Joana Raspall, extrets de dos dels seus llibres "Com el plomissol" i "Escaleta al vent".

Una proposta de grup a partir de diverses mirades i maneres individuals d’entendre el món de la il·lustració, i de presentar el colorista univers de Raspall, ple d’amor a la vida, als infants i a la literatura. Tot i que és més coneguda per l'obra poètica infantil, escrigué també per a adults i dins la seva obra hi ha teatre, contes i novel·les. El 2006 va rebre la Creu de Sant Jordi i el 2010, la Medalla al treball President Macià. Va ser sòcia d'honor de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. El 2013 Sant Feliu de Llobregat i la Generalitat de Catalunya va ser declarat l'"Any Joana Raspall" i van celebrar el seu centenari en vida.

L'exposició es pot visitar gratuïtament els dissabtes, d'11 a 14h i de 17 a 20h, i els diumenges, d'11 a 14h. Romandrà oberta fins al 13 de maig.

Data: 

Dilluns 19 març

Hora: 

19:57

Organitzador: 
Associació Amics i Amigues de l'Ebre
Adreça: 
Museu de l'Ebre C-42, 493 Tortosa