agenda

Exposició sobre els deu anys de funcionament de l'associació AFEV

Una "parella social" en el marc del programa enTàndem
Colectic - Comunitari
Barcelona
Dimarts, 16/01/2018 fins Dilluns, 05/02/2018

La mostra obre els actes commemoratius del 10è aniversari d'aquesta entitat a Catalunya i del seu programa enTàndem, que dona suport escolar a infants i joves en situació de vulnerabilitat a partir del treball en parella.

Per commemorar els seus deu anys d'actuacions a Catalunya, l'associació AFEV inaugura el 16 de gener a l'Espai Jove La Fontana una exposició que vol explicar la seva història a partir d'una desena de testimonis. Es podrà visitar fins el dia 5 de febrer i més tard iniciarà un recorregut pels territoris on l'associació està treballant.

També en el marc dels actes de celebració de l'aniversari, l'entitat té previst fer un concert al mes de març i unes jornades sobre mentoria social al maig.

AFEV es va crear a França el 1991 com a moviment d'educació no formal per contribuir a les polítiques socials des de la ciutadania. El 2008 va començar la seva tasca al barri de la Barceloneta, a Barcelona.

El seu projecte estrella és el programa de mentoria social i educativa enTàndem, que compta amb la participació de prop de 140 voluntaris i voluntàries catalanes. La iniciativa està en funcionament en deu barris de Barcelona i a les poblacions de Barberà del Vallès, Santa Coloma i Badalona.

Gràcies a enTàndem, al voltant de 1000 infants i joves en risc d'exclusió social estan millorant les seves habilitats socials i acadèmiques, així com l'autoestima i la motivació per l'estudi. Al llarg d'aquests deu anys hi ha hagut una dedicació voluntària de més de 62.000 hores i s'han creat 925 parelles o tàndems socials.

L'AFEV es troba al número 44 del carrer d'Avinyó de Barcelona. Si vols contactar amb l'associació pots escriure a l'adreça de correu electrònic voluntariat@afev.org, o bé trucar al número de telèfon 633 26 46 26.

Data: 

Dimarts 16 gen

Hora: 

17:00

Organitzador: 
AFEV
Adreça: 
Espai Jove La Fontana Gran de Gràcia, 190-192 Barcelona