'Fes un Gest per l'ELA!'

'Fes un Gest per l'ELA!'

Més informació

Organitzador Fundació Miquel Valls
Adreça de l'organitzador
URI Fundació Miquel Valls

La campanya pretén arribar a tots els pobles implicant als Ajuntaments i Colles Castelleres de tota Catalunya.

Acte Inici: 17/06/2017 a les 07:00   Final: 25/06/2017 a les 14:00

En motiu del Dia Mundial de l'ELA, des de la Fundació Miquel Valls es demana que el proper 21 de juny, per donar a conèixer L'Esclerosi Lateral Amiotròfica i el projecte que desenvolupa l’entitat, tothom qui ho desitgi es faci una fotografia Fent el Gest per l’ELA i la pengi a les xarxes socials.

A més a més, la campanya de visibilitat pretén arribar a tots els pobles implicant als Ajuntaments i Colles Castelleres de tota Catalunya. Per aquest motiu, es busca que els ajuntaments il·luminin un edifici del municipi de color verd, color de l'entitat la nit del 21, a més a més de que tot el consistori també es faci una fotografia fent el Gest per l’ELA i la pengin a les xarxes socials. Les colles castelleres de tot el territori també donaran suport a la campanya fent un pilar on l'enxaneta hi estarà fent el Gest per l'ELA.

Totes les persones que participin a la campanya, ja siguin els consistoris, les colles castelleres o particulars, poden utilitzar l’etiqueta  #fesungestperlela, #fesungestperlela2017, #fundaciomiquelvalls, #diamundialela i #ela.

Agenda de gestos per l’ELA

Més informació