Festa del Tió de l'associació ABD

Joguines tradicionals de fusta. Autoria: Gengiskanhg a Wikimedia

Més informació

Organitzador ABD
Adreça de l'organitzador Quevedo, 2, baixos
Adreça
ACIDH Siracusa, 53Barcelona

L'Associació Benestar i Desenvolupament repartirà joguines noves entre els infants que atén en una festa que ja s'ha convertit en una de les més tradicionals de l'entitat.

Acte Inici: 18/12/2017 a les 17:30   Final: 18/12/2017 a les 19:00

L'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) treballa per a la inclusió social dels col·lectius més desfavorits, especialment el d'infants que es troben en situació de vulnerabilitat.

Cada any celebra per les dates nadalenques la Festa del Tió, a la qual hi assiteix més d'un centenar de nens i nenes atesos per l'entitat. Enguany tindrà lloc el 18 de desembre de 17:30h a 19:00h a l'espai de l'Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (ACIDH), que es troba al carrer de Siracusa, 53, de Barcelona.

ABD ha fet una crida a entitats i empreses que vulguin col·laborar amb la iniciativa mitjançant una donació econòmica o bé organitzant una recollida de joguines noves per a nens i nenes de 0 a 12 anys.

Per fer-ho, posa't en contacte amb Marina Isun a través de l'adreça de correu electrònic comunicacio@abd-ong.org o bé trucant al telèfon 607249289.