E.g., 26/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Festa solidària per l'autisme a Torreforta

 Font:
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Tarragona
Dissabte, 01/09/2018 fins Diumenge, 02/09/2018

La festa que se celebrarà els dies 1 i 2 de setembre té l’objectiu de recaptar fons per a la investigació i la conscienciació sobre aquest trastorn.

El barri de Torreforta de Tarragona celebrarà els dies 1 i 2 de setembre una festa per a la investigació sobre l’autisme, iniciativa de Juanjo Caravaca i Sonia Pérez, un pare i una mare del barri amb fills que pateixen autisme, amb el suport de l’associació ‘Conexión Autismo’.

La festa ja compta amb la col·laboració d’entre 50 i 60 comerços del barri i d’altres poblacions com Vila-seca i Tarragona que han aportat una petita quantitat econòmica que permetrà cobrir les despeses de l’esdeveniment. L’objectiu de la festa és recaptar fons per a seguir investigant sobre de la síndrome i lluitar contra els estereotips i els prejudicis que la societat imposa a les persones amb autisme.

Actuacions musicals, animació, pinta-cares, monologuistes, atraccions per als més petits, colles geganteres i batucades, són algunes de les activitats que tindran lloc durant la festa. A més, l’associació ‘Conexión Autismo‘ vendrà polseres i altres objectes que també contribuiran a la recaptació de diners per a la investigació d’aquesta síndrome.

Data: 

Dissabte 01 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Conexión Autismo