Festival Esperanzah! 2017

Festival Esperanzah! 2017

Més informació

Organitzador Fundació Cívica Esperanzah
Adreça de l'organitzador
Adreça
Parc Nou Carrer Ronda del SudEl Prat de Llobregat

El festival torna reforçant els seus lligams i apostant de forma decidida per aportar visions i possibles alteratives a qüestions que afecten el món i a la vegada, denunciant la vulneració de drets fonamentals.

Acte Inici: 13/10/2017 a les 17:00   Final: 15/10/2017 a les 20:00

El Festival Esperanzah! arriba a la seva 9a edició. La trobada, una suma de festival musical i una festa de l’economia social i solidària, es consolida com un espai que genera i difon la cultura, mentre es reflexiona sobre noves formes de relacionar-nos amb l'entorn respectant a les persones, al medi ambient i que promogui i provoqui un millor repartiment dels recursos del món.

Durant els tres dies hi haurà música, espectacles, circ, pallassos, xerrades, actuacions infantils, exposicions, cuina del món i mostres d’empreses de l’economia solidària juntament amb espais de reflexió. Grups com Txarango, Leo Bassi, Zoo, Ítaca Band, Fer Catastrofer, Guillem Albà & la Marabunta, entre d'altres, ja s'han compromès a la #CulturaAmbCausa d'aquest 2017.

L'entrada solidària pels tres dies d'activitats serà de 12 euros i el 100% de la recaptació es destinarà a projectes socials i diferents causes com: Fundació Vozes, Proactiva Open Arms, Obra Social Sant Joan de Déu, Pallasos en Rebeldia, projectes locals d’economia solidària, Cor Safari-Fundació Nzuri Daima, Stop Mare Mortum, Caminando Fronteras, Dones Rumb a Gaza, Les Dones Sàvies de Sant Cosme.

L'abonament es pot aconseguir a través de la web o directament a l’espai del Festival. Per a aquelles persones que hi volen contribuir però no poden desplaçar-se fins al Prat, s’ha obert una fila 0 des de la qual realitzar les seves aportacions

Torna el càmping d'Esperanzah!

Aquest any els assistents al festival podran tornar a gaudir de l'obertura de la zona d'acampada des de divendres 13 d'octubre, a partir de les 17 h de la tarda, fins al diumenge 15 d'octubre a les 20 h. Per poder accedir-hi caldrà realitzar el check in canviant l'abonament per una polsera especial d'accés a la zona d'acampada, i per una altra polsera d'accés al Festival. El cost per persona, independentment de les nits d'estada, serà de 7 euros.