agenda
Divendres 13 oct fins Diumenge 15 oct

El Prat de Llobregat

Festival Esperanzah! 2017

El festival torna reforçant els seus lligams i apostant de forma decidida per aportar visions i possibles alteratives a qüestions que afecten el món i a la vegada, denunciant la vulneració de drets fonamentals.

El Festival Esperanzah! arriba a la seva 9a edició. La trobada, una suma de festival musical i una festa de l’economia social i solidària, es consolida com un espai que genera i difon la cultura, mentre es reflexiona sobre noves formes de relacionar-nos amb l'entorn respectant a les persones, al medi ambient i que promogui i provoqui un millor repartiment dels recursos del món.

Durant els tres dies hi haurà música, espectacles, circ, pallassos, xerrades, actuacions infantils, exposicions, cuina del món i mostres d’empreses de l’economia solidària juntament amb espais de reflexió. Grups com Txarango, Leo Bassi, Zoo, Ítaca Band, Fer Catastrofer, Guillem Albà & la Marabunta, entre d'altres, ja s'han compromès a la #CulturaAmbCausa d'aquest 2017.

L'entrada solidària pels tres dies d'activitats serà de 12 euros i el 100% de la recaptació es destinarà a projectes socials i diferents causes com: Fundació Vozes, Proactiva Open Arms, Obra Social Sant Joan de Déu, Pallasos en Rebeldia, projectes locals d’economia solidària, Cor Safari-Fundació Nzuri Daima, Stop Mare Mortum, Caminando Fronteras, Dones Rumb a Gaza, Les Dones Sàvies de Sant Cosme.

L'abonament es pot aconseguir a través de la web o directament a l’espai del Festival. Per a aquelles persones que hi volen contribuir però no poden desplaçar-se fins al Prat, s’ha obert una fila 0 des de la qual realitzar les seves aportacions

Torna el càmping d'Esperanzah!

Aquest any els assistents al festival podran tornar a gaudir de l'obertura de la zona d'acampada des de divendres 13 d'octubre, a partir de les 17 h de la tarda, fins al diumenge 15 d'octubre a les 20 h. Per poder accedir-hi caldrà realitzar el check in canviant l'abonament per una polsera especial d'accés a la zona d'acampada, i per una altra polsera d'accés al Festival. El cost per persona, independentment de les nits d'estada, serà de 7 euros.

Data: 

Divendres 13 oct

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Fundació Cívica Esperanzah
Adreça: 
Parc Nou Carrer Ronda del Sud El Prat de Llobregat