Festival Internacional de Teatre Integratiu

Actuació en una de les edicions anteriors del festival

Més informació

Organitzador Diversos organitzadors
Adreça de l'organitzador

Tags

L'esdeveniment té lloc cada dos anys a Santa Coloma de Gramenet i vol donar l’oportunitat de viure l’experiència artística a persones amb capacitats diferents.

Acte Inici: 04/11/2017 a les 11:00   Final: 03/12/2017 a les 18:00

El Festival Internacional de Teatre Integratiu (FITI) està organitzat per Alquimistes Teatre, la companyia Els 4 vents, el Teatre Josep Maria de Sagarra i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i enguany porta com a lema "Posa’t a les meves sabates i vine al teatre".

La 10a edició del FITI comptarà amb un ampli programa que inclou activitats al carrer i en sala, taules rodones, cinefòrum i una exposició fotogràfica. S’inaugurarà el 4 de novembre a les 11h amb activitats gratuïtes a la Plaça de la Vila de Santa Coloma. Entre el 9 i el 12 de novembre, així com el 3 de desembre, el Teatre Sagarra i a d’altres espais d'aquesta localitat acolliran els actes del festival.

Totes les activitats són gratuïtes llevat de l’espectacle Genius, amb entrades a la venda per un preu de 7 euros. El públic en general les pot reservar escrivint a l'adreça de correu electrònic teatresagarra@gramenet.cat, i les entitats i el grups, a reservesfiti@gmail.com. També es poden reservar trucant al número de telèfon 934624054 i marcant l'extensió 2906.

Trobaràs més informació sobre aquest esdeveniment a la seva pàgina web, a la pàgina de Facebook i seguint-lo a Twitter.