E.g., 13/11/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Festival Zero Waste

 Font:
Barcelona
Dissabte, 10/11/2018

Dissabte 10 de novembre se celebra el primer Festival Zero Waste a Barcelona.

El Festival Zero Waste Barcelona és una ocasió d'enxarxar-se amb les persones interessades al zero waste en Barcelona, amb l'objectiu d'exposar i debatre sobre el gran repte ambiental dels residus, compartir idees i generar projectes i solucions de forma conjunta per a una vida amb menys residus.

S'articula al voltant de 5 eixos temàtics: Construcció i disseny sostenible, Malbaratament alimentari, Família, Vida quotidiana i Esdeveniments Zero Waste.

Durant la jornada hi haurà xerrades, tallers, i s'elaborarà un mapa col·laboratiu. Hi ha previstes activitats per a persones adultes si per a infants, amb el següent programa.

  • 9.45 h Benvinguda a Zero Waste Barcelona Network.
  • 10-11 h Xerrada familiar: petits gestos per a famílies reals
  • 11.30-13 h Xerrada vida quotidiana: portar un estil de vida Zero Waste: Què vol dir? Per què? Com?
  • 13.30 h-14.30 h Xerrada sobre malbaratament: Un problema que comença a casa i que té solució
  • 15.30 h -16.15 h Tallers: Sabó casolà o Malbaratament alimentari
  • 16.30-18 h Xerrada: Waste is a Design Flaw: Competitivitat a través de la circularitat - com dissenyar un futur sostenible.
  • 18,15-19 h Taller: calcula la teva despesa energètica
  • 19.15 h-20 h Taller: 50 alternatives/ 50 canvis

També està previst un circuit professional, dedicat a les persones implicades en la creació d'esdeveniments sostenibles, responsables amb el medi ambient i a la reducció dels residus i el malbaratament: promoció de festivals, producció d'esdeveniments, empreses proveïdores, així com responsables de l'administració i la política. A les 18.15 està prevista la trobada 'Esdeveniments Zero Waste: fomentem una cultura d'esdeveniments sostenibles amb un mínim de residus'

El Festival és en si un esdeveniment Zero Waste, i per tant convida a assistir-hi fent servir el transport públic, portar ampolla reomplible, i no portar plàstics. Les entrades, que es poden aconseguir a través d'aquest enllaç, seran validades amb el mòbil, per tant no és necessari imprimir-les.

Data: 

Dissabte 10 nov

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
zerowastexarxa@gmail.com
Organitzador: 
Zero Waste Barcelona Network