E.g., 27/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Formació: ‘El com compta! Com comuniquem des de l’ESS?’

El curs anirà a càrrec de La Pera, una cooperativa de professionals de la comunicació que prioritza el treball amb projectes transformadors i la intercooperació. Font: Unsplash.
Suport Associatiu - Econòmic
Barcelona
Dimarts, 26/02/2019 fins Dijous, 28/02/2019

El 26 i 28 de febrer, Coòpolis organitza la sessió a l’Escola Lliure El Sol, Barcelona.

El proper dimarts 26 i dijous 28 de febrer a les 16.00 h, Coòpolis organitza la formació ‘El com compta! Com comuniquem des de l’ESS?’.

L’objectiu de la sessió és detectar quines són les necessitats comunicatives del nostre projecte, marcar objectius realistes i veure fórmules, exemples i eines per a integrar-les a l’estratègia de treball de la cooperativa.

A la primera sessió, a partir de les necessitats reals dels projectes, es plantejaran plans de comunicació adaptats als recursos humans i el pressupost amb el què es compta.

A la segona sessió, es plantejarà com dur a terme aquesta estratègia fent ús de les eines que estan al nostre abast, des dels principis de l’economia solidària.

El curs anirà a càrrec de La Pera, una cooperativa de professionals de la comunicació que prioritza el treball amb projectes transformadors i la intercooperació.

La cooperativa incorpora a la seva metodologia els valors de l’economia solidària i la perspectiva feminista durant les diferents fases del procés comunicatiu.

Per assistir a la formació, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 26 febr

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Coòpolis