Formació en projectes europeus per a les entitats ambientals

Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental (2011-2014)

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu entitats.ambientals.tes@gencat.cat
URI http://www20.gencat.cat/portal/site/mediambient/

En el marc del Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental (2011-2014), el Departament de Territori i Sostenibilitat ofereix un curs que té per objectiu capacitar els gestors d'entitats ambientals en les tasques administratives i tècniques que comporta la participació en programes de la Unió Europea.

Curs Inici: 14/05/2012 a les 10:00

El curs, que duu per títol “Formació en projectes europeus per a entitats del tercer sector ambiental de Catalunya”, és gratuït i té una durada de 52 hores de maig a setembre del 2012.

Amb una orientació clarament pràctica, té com objectiu principal capacitar els gestors d’entitats ambientals en la cerca del finançament més adequat procedent de programes i iniciatives de la Unió Europea, així com en l’adquisició de les habilitats necessàries per a la gestió administrativa d’aquest ajuts. I com a objectius secundaris, contribuir a la projecció, a nivell europeu, d’activitats endegades per entitats catalanes i facilitar la inserció d’entitats ambientals catalanes en xarxes ambientals d’àmbit europeu.

El curs consta de tres blocs:

  • Formació presencial (del 14 de maig al 25 de juny del 2012 de 10-14.30h i de 15.30-17.30, setmanalment)
  • Orientació i assessorament en línia (maig-setembre 2012)
  • Grups de treball (17 de setembre 2012)

 

Inscripció

Les places són limitades i cal inscripció prèvia, mitjançant enviament d’un formulari i un document signat de compromís, a l’adreça: oficina3ss@espirals.org, assenyalant a l’assumpte “Sol·licitud admissió al curs projectes europeus”.

Per a més informació sobre el programa del curs podeu trucar al telèfon 972 24 10 36 (Espiral Entitat de Serveis).

El termini de recepció de sol·licituds finalitzarà el divendres 11 de maig a les 14h i les peticions seran ateses per ordre d’arribada.

 

Per a més informació del curs, consulteu el web del Departament de Territori i Sostenibilitat