Formació: L'humor terapèutic com a eina d'intervenció social (20h)

 Font:
Barcelona.
Dilluns, 03/11/2014 fins Dilluns, 24/11/2014

Els experts afirmen que un nadó acostuma a riure una mitjana de 300 vegades al dia, mentre que una persona adulta ho fa entre 15 i 100 vegades diàries. Amb aquesta reducció es veuen considerablement afectats els beneficis del riure com, per exemple, l’eliminació de l’estrès, l’ansietat i la depressió o altres beneficis físics.

Però, poden tenir el riure i l’humor aplicacions psicoterapèutiques?

Si podem capacitar i empoderar als professionals i tècnics amb eines basades en el Coach de Vida, la Programació Neurolingüística (PNL) i l’Humor terapèutic (THT) de darrera generació, podrem evolucionar com a líders i si trenquem i/o canviem els exemples i models en desús, podrem comprendre millor molts aspectes de la creativitat per enfrontar-nos amb allò que ja està establert; cal arriscar-se a entrar en nous mons per poder pensar, sentir i actuar de forma diferent, perquè sols així es poden aconseguir resultats sorprenents i enriquidors per a tothom, simplement liderant la nostra vida. Així, doncs, aquesta proposta és un taller pràctic per adquirir eines de vida que facilitin la praxis a l’educador/a social d’avui dia en la millora de la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat social

A càrrec de:

Jordi Baiget, educador social, professional de l’equip d’atenció primària del Consell comarcal de l’Urgell. Mediador familiar, pallasso, terapeuta especialitzat en drogodependències i en l’ús de l’humor com a estratègia d’apoderament de col·lectius vulnerables.

Data: 

Dilluns 03 nov

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@ceesc.cat