Formació per a persones formadores en emprenedoria social

emprenedoria social, emprenedor, empresa social, mercat social, cooperativa

Més informació

Organitzador Avalon i Itd
Adreça de l'organitzador
Correu ruth@avalon.cat
URI Avalon, Iniciatives per a les associacions

Més Informació
Adreça
Casa del Mar Albareda, 1-13Barcelona

Presentació i debat sobre els productes i materials elaborats per a la formació pilot en emprenedoria social adreçada a joves en situació de risc d'exclusió social.

Curs Inici: 13/11/2017 a les 09:30   Final: 17/11/2017 a les 13:30

Els propers dilluns13, dimarts 14, dimecres15, dijous16 i divendres 17 de novembre tindrà lloc a la seu de la Casa del Mar (C. d'Albarda 1-13) la formació per a persones formadores en emprenedoria social en el marc del projecte SUYSE – Starting Up Young social Entrepreneurship,

 

Al llarg d'aquesta formació es presentarà tot el material i activitats elaborades durant aquest primer any de projecte per a la posterior implementació del projecte pilot, que tindrà els seus inicis a partir de l'1 de gener de 2018.

 

Al llarg d'aquesta setmana de formació explicarem la metodologia utilitzada, els continguts de la formació online, l'accessibilitat a la plataforma, els diferents espais de participació presencials i la fase de pràctiques en empreses socials.

 

Per a veure el calendari de la formació podeu clicar aquí (adjunto calendari en doc apart. Així la gent clica i en una finestra nova el veuen. Es perquè no quedi tant atapeït)

 

Totes les persones interessades en assistir-hi podeu enviar un correu electrònic a:

ruth@avalon.cat indicant:

Nom i Cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Dies que assistireu

Dinar (té un cost de 9€)

 

Aquesta formació per a persones formadores ha estat organitzada per Avalon i Itd, amb la col·laboració de les organitzacions sòcies McSence (Gran Bretanya), Eduforma (Itàlia) i BI-GD (Bulgària), i és de caràcter gratuït.

 

Per a més informació sobre el projecte adreceu-vos a www.suyse.eu

 

Declaració d'absència de responsabilitat
"Aquest lloc web reflecteix només els punts de vista dels/les autors/es i l'Agència Executiva d'Educació, Audiovisual i Cultura i la Comissió Europea no es fa responsable de l'ús que es pugui fer de la informació continguda".