Formació sobre la defensa dels drets humans i la denúncia de la tortura

El cartell del programa. Font: Curs Prevenció Tortura

Més informació

Organitzador Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans.
Adreça de l'organitzador
Correu observsp@ub.edu
URI Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans

Més Informació
Adreça
Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. Av. Diagonal, 684. Barcelona

Tags

El curs d’extensió universitària vol generar un espai de trobada entre persones professionals, activistes i estudiants interessades en el marc del sistema penal i les privacions de llibertat. 

Curs Inici: 31/03/2017 (Tot el dia)   Final: 27/05/2017 (Tot el dia)

El 31 de març comença el curs d’extensió universitària “Capacitació en la defensa dels drets humans i en la denúncia de la tortura”, organitzat per l’Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans (OSPDH) de la Universitat de Barcelona i Irídia, Centre per a la Defensa dels Drets Humans.

Les sessions tindran lloc els dies 31 de març, 1 i 21 d’abril, 6, 26 i 27 de maig. Tots cauen en divendres i dissabte. Les classes tindran lloc a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona i a la seu de la Fede.cat (carrer Tàpies, 1-3).  

La formació es divideix en tres blocs, un jurídic, un psicosocial i un altre sobre estratègia, comunicació i incidència política.

El curs costa 80 euros i està coordinat per Andrés García Berrio, advocat i membre d’Irídia, i Aina Nadal, integrant del Col·lectiu d’Acompanyament Psicosocial U(o)RDINT.

Per a les inscripcions cal enviar un missatge a curso.prevenciontortura@gmail.com o fer la matrícula en línia. Per més informació, consulteu el programa complet.

 

Més informació:

  • Data: Del 31 de març al 27 de maig.
  • Lloc: Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona (Av. Diagonal, 684) i a la seu de la Fede.cat (carrer Tàpies, 1-3).
  • Preu: 80 euros.
  • Contacte: curso.prevenciontortura@gmail.com.