E.g., 20/11/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Formacions de la plataforma digital de 'Pam a Pam'

mapa 'Pam a Pam'
Barcelona
Dijous, 07/02/2019 fins Dijous, 20/06/2019

Es duran a terme una sèrie de 10 sessions gratuïtes per treballar col·laborativament el codi de la plataforma i avançar en la construcció d'una comunitat digital que participi en la millora del programari.

'Pam a Pam' és un projecte col·laboratiu de mapatge d'alternatives de consum que té una filosofia col·laborativa i que participa dels valors de l'economia social i solidària (ESS). Moltes persones d'arreu de Catalunya s'organizen al voltant d'aquesta iniciativa per anar a conèixer iniciatives de l'ESS i introduir-les a la base de dades per tal de visibilitzar-les en un mapa web.

La proposta formativa de 'Pam a Pam' va adreçada a persones interessades en la programació i el desenvolupament web, especialment si són dones. Es tindrà molt en compte la paritat de gènere.

Les sessions, programades entre el febrer i el juny de 2019, permetran autoformar-se i col·laborar per desenvolupar un programari de la mà de professionals de les cooperatives TIC Jamgo, Dabne i Coopdevs. Estan adaptades als coneixement de cada grup i enfocades com un procès d'aprenentatge col·lectiu i suport mutu. Serviran per introduir a la plataforma millores comunicatives, disseny de pàgines web, documentació de codi, revisió d'errors, desenvolupament de noves funcionalitats i altres aspectes.

Les formacions donaran peu també a aprendre sobre els valors de l'economia solidària, sobre procomuns digitals i sobre eines de programari lliure, com ara treballar en un codi col·laboratiu o implementar i modificar una plataforma digital.

Les sessions es faran a ECOS Grup Cooperatiu (Bailén, 5) en les següents dates de 2019, sempre en dijous i de 16 a 20 hores:

  • 7 i 21 de febrer
  • 7 i 21 de març
  • 4 i 25 d'abril
  • 9 i 23 de maig
  • 6 i 20 de juny.

Les inscripcions es poden fer a partir del formulari en línia. Pots contactar també per correu electrònic escrivint a dinamitzacio@pamapam.org.

Data: 

Dijous 07 febr

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
dinamitzacio@pamapam.org
Organitzador: 
'Pam a Pam'