E.g., 22/10/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Gala benèfica 'Vive La Cita' de Cooltura FM

Barcelona
Dijous, 20/06/2019

El 20 de juny, el programa radiofònic presentat per Nacho Encinas i Kyra Shimai, tancarà la seva etapa donant suport a l’ONG Bona Voluntat en Acció.

El programa de ràdio ‘La Cita’ s’acomiadarà el pròxim 20 de juny de CoolturaFM amb una gala benèfica a favor de Bona Voluntat en Acció. Després de 5 anys en antena i més de 800 persones convidades, el Nacho i la Kyra estaran acompanyats amb personatges que ja han passat pel programa durant els darrers anys.

El tàndem de presentadors estarà acompanyat de Víctor Parrando, Toni Moog, Joan Vázquez, Raquel Brandía, Elías Torrecillas, Quique Macías i Soledad León de Salazar. El programa es va estrenar el 22 de setembre del 2014 amb Carlos Latre com a primer convidat.

Des d’aquell moment, ‘La Cita’ ha entrevistat a centenars d’artistes relacionats amb el món de la música i del teatre. Els dijous deixaran un buit a l’emissora de ràdio, però donaran suport a l’entitat social que treballa en el barri de Poble-Sec de Barcelona per a la inclusió social i laboral de famílies en risc d’exclusió social.

El cost de l’entrada és de 6€ i la gala se celebrarà a l’Eixample Teatre amb hora d’inici a les 20.30h.

Data: 

Dijous 20 juny

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Bona Voluntat en Acció