E.g., 23/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

‘Genealogies de dones’, la seva importància en la recerca

‘Genealogies de dones’, la seva importància en la recerca
Fundació Autònoma Solidària
Cerdanyola del Vallès
Dimarts, 19/02/2019

S’hi vol donar a conèixer els fons arxivístics existents i propers, i mostrar la metodologia desplegada en treballs d’investigació i de recuperació de la memòria històrica.

El proper 19 de febrer, a les 11.30 hores, tindrà lloc a l’aula 501 de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB l'acte ‘Genealogies de dones’, obert i de lliure accés. S’hi vol donar a conèixer els fons arxivístics existents i propers, com per exemple el Centre de Documentació de Ca la Dona, i mostrar la metodologia desplegada en treballs d’investigació i de recuperació de la memòria històrica de les aportacions de les dones.

L'acte s’iniciarà amb una taula rodona sobre memòries i arxius de dones a la que participaran Mercè Otero i Maria Jesús Garcia, del Centre de Documentació de Ca la Dona; Anna Fando, artista gestora i investigadora; i Carme Ruiz, professora del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la UB. A les 13.00 hores, tindrà lloc la conferencia ‘Investir investigant. Una trajectòria de recerca feminista’, impartida per la historiadora Isabel Segura.

Data: 

Dimarts 19 febr

Hora: 

11:30

Organitzador: 
Universitat Autònoma de Barcelona