Hannah Arendt: pensar després de Heidegger la banalitat del mal

Hannah Arendt

Més informació

Organitzador Secció Filosofia de l'Ateneu Barcelonès
Adreça de l'organitzador
Correu info@ateneubcn.cat
URI Web Ateneu Barcelonès

Més Informació
Adreça
Ateneu Barcelonès carrer Canuda, 6Barcelona

La politòloga autora d'"Els orígens del totalitarisme" i "Eichmann a Jerusalem" serà l'eix central d'una conferència a l'Ateneu Barcelonès, el 14 de febrer.

Acte Inici: 14/02/2018 a les 19:00   Final: 14/02/2018 a les 20:30

La Secció Filosofia de l'Ateneu Barcelonès organitza la xerrada "Hannah Arendt: pensar després de Heidegger la banalitat del mal" el 14 de febrer, a les 19h, a l'Ateneu Barcelonès. Com a segona activitat emmarcada en el cicle "Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust", la xerrada se centrarà en el pensament de la politòloga alemanya d'origen jueu, que va escriure sobre activitat política, el totalitarisme i la modernitat.

Va escriure "Els orígens del totalitarisme", on aborda el concepte, i l'obra "Eichmann a Jerusalem", a partir del judici d'Adolf Eichmann a Jerusalem, obra molt polèmica, ja que hi feia pública la col·laboració amb els nazis dels Consells Jueus durant l'Holocaust.

Oriol Farrés Juste, professor de filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona, serà el ponent de la xerrada presentada per Jordi Jiménez Guirao, ponent de la Secció Filosofia Ateneu Barcelonès.