II Concurs de relats "Marià Casadevall"

Més informació

Organitzador DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials
Adreça de l'organitzador
Correu dixit.girona@campusarnau.org
URI DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials

Més Informació

Aquesta convocatòria vol promoure la sensibilització envers les temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social.

Acte Inici: 28/02/2017 a les 09:30   Final: 20/04/2017 a les 23:59

DIXIT Girona organitza el II Concurs de relats "Marià Casadevall"

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, la Fundació Campus Arnau d’Escala, la Delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Ajuntament de Girona organitzen la segona edició del Concurs de relats "Marià Casadevall" per promoure la sensibilització envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social.

Els relats han de tractar el tema de l’estigma  –entès com aquell atribut que converteix el seu possessor en una persona menys atraient i el diferencia de la resta de persones provocant-li situacions de marginació social–, han d’estar escrits en llengua catalana i es poden enviar fins al proper 20 d’abril de 2017.

Aquesta iniciativa porta el nom de Marià Casadevall per recordar l’educador i treballador social de Girona, que va ser el director del Centre d’Acolliment i Serveis Socials “La Sopa” del 1995 fins a la seva prematura mort, l’any 2003. 

Per a més informació, consultar les bases del concurs.