II edició dels (Re)coneixements Veïnals

Lliurament de premis de (Re)coneixements Veïnals 2015. Font: CONFAVC

Més informació

Organitzador CONFAVC
Adreça de l'organitzador
Correu veins@confavc.cat
URI CONFAVC

Més Informació
Adreça
Casinet d'Hotafranchs Carrer del Rector Triadó, 53Barcelona

Es premiaran lluites veïnals i projectes d'intervenció social, promoguts per les associacions i federacions veïnals sòcies de la CONFAVC.

Acte Inici: 24/10/2017 a les 18:30

Els (Re)coneixements Veïnals es van convocar amb l’objectiu de donar visibilitat als projectes i lluites veïnals que les associacions i federacions de veïns i veïnes estan desplegant als barris. El lliurament de premis es realitzarà dimarts 24 d’octubre a les 18’30 hores, al Casinet d’Hotafranchs, Barcelona.

La convocatòria compta amb dues categories:

  1. Protesta de Lluita Veïnal: Adreçada a actuacions i reivindicacions que hagin conscienciat sobre situacions de desavantatge social i hagin suposat un avanç envers la transformació de situacions de pèrdua de drets de les persones i la comunitat.
  2. Proposta d'un projecte d'intervenció social: Adreçada a l’activitat o programa veïnal que representi una contribució rellevant en benefici dels barris, per la millora de les condicions i qualitat de vida de les persones i la comunitat.

Pel que fa a les iniciatives veïnals, enguany la participació ha crescut considerablement respecte fa dos anys, tant de lluites, ja que s’han presentat 13 experiències, com de projectes, que sumen 10 iniciatives innovadores.

Una de les novetats de la convocatòria 2017 ha estat la incorporació del (Re)coneixement Veïnal a la Trajectòria d’un Periodisme Veïnal, en el qual s’han rebut set candidatures.