E.g., 20/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

III Edició del Concurs de Microrelats

 Font:
CAL - Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalan
Dijous, 01/02/2018 fins Dissabte, 31/03/2018

La CAL organitza, amb la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la tercera edició del Concurs de microrelats.

Els aspirants podran paritcipar en alguna d’aquestes dues categories:

  1. Categoria oberta:

En l’edició d’enguany, les obres que es presentin en aquesta categoria han de girar entorn del lema “Gent diversa, un país i una llengua compartida”.

Hi poden participar totes les persones majors d’edat que ho desitgin.

  1. Categoria Xerrem

Hi poden participar totes les persones majors d’edat que ho desitgin i que formin part d’un grup Xerrem de la CAL. El relat ha de girar entorn del lema “Gent d’aquí amb històries d’arreu”.

Les persones que vulguin participar en el Concurs poden fer arribar les seves narracions entre l’1 de febrer de 2018 i el 31 de març de 2018.

Hi ha tres premis per a cada categoria. El primer premi de la categoria oberta consisteix en una inscripció gratuïta a un curs de 20 hores de l’Escola d’Escriptura de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. En el cas de la categoria Xerrem, el primer premi serà un lot de llibres i dues entrades per a una representació de teatre. Els autors dels relats que quedin en segona i tercera posició també rebran un lot de llibres.

La informació sobre la forma de presentació de l’obra, les dades que cal incloure a la candidatura, l’anunci de les obres guanyadores i d’altres qüestions es poden consultar a les bases del Concurs de microrelats 2018.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica cal@cal.cat i el telèfon 934159002.

Data: 

Dijous 01 febr

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana - CAL
Adreça: