agenda
Dijous 12 oct fins Diumenge 15 oct

Barcelona

Mostra de Cinema Indígena de Barcelona
Federació Ateneus de Catalunya

Indifest 2017

Els Cinemes Girona acullen la Xa edició de la Mostra de Cinema Indígena de Barcelona, amb entrades d'ajuda voluntària.

Tres dies de cinema indígena i solidari. Per la memòria, la vida i el territori. Aquesta és la proposta que fa l'Indifest, la Mostra de Cinema Indígena de Barcelona. Del 12 al 15 d'octubre, als Cinemes Girona (Barcelona), el certamen se centrarà cinema sobre l’indigenisme, la pervivència i la presència de races i cultures moltes vegades oblidades.

A la desena edició, els treballs seleccionats seran documentals de David Hernández Palmar, sobre el poble wayuu de Veneçuela, de Mariano Estrada Aguilar, sobre el poble tseltal a Mèxic, i d'Emma Carlota, sobre el poble q’eqchi’ a Guatemala. Les projeccions comencen cada dia a les 19.30 hores. L'entrada és voluntària, és a dir, que el públic assistent pot fer una aportació, la que cregui oportuna, per destinar els beneficis a persones en risc d'exclusió social.

La X Mostra de Cinema Indígena de Barcelona forma part d’una acció més àmplia de difusió dels drets dels pobles indígenes impulsada per AlterNativa amb el suport del Ajuntament de Barcelona. La Mostra es realitza en col·laboració de la Coordinadora Llatinoamericana de Cinema i Comunicació dels Pobles Indígenes, i amb la participació d’Entrepobles, laMosca.tv, la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Data: 

Dijous 12 oct

Hora: 

19:30

Organitzador: 
AlterNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes
Adreça: 
Cinemes Girona Carrer de Girona, 175 Barcelona
Etiquetes: