E.g., 20/09/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

IX Fira d’Entitats de Voluntariat Social de Lleida

Lleida
Divendres, 29/03/2019

La FCVS organitza una nova edició de la trobada d’entitats que tindrà lloc el dia 29 de març.

La FCVS organitza la novena edició de la Fira d'Entitats de Voluntariat Social el pròxim 29 de març, amb activitats al carrer des del matí fins la tarda (de 10 a 20h) a la Plaça de la Catedral de Lleida. Aquesta trobada, que comptarà amb un panell interactiu, vol apropar la tasca que realitzen prop de 26 entitats socials del territori i sensibilitzar a la ciutadania del paper fonamental que té el voluntariat per tal que aquestes puguin continuar desenvolupant la seva activitat.

La Fira pretén mostrar que ser voluntari dona fruits, i que el voluntariat és un element clau per transformar la societat. Es pretén així que totes les persones que no tinguin experiència o coneixement del món del voluntariat social, tinguin l’oportunitat de conèixer de ben a prop els projectes de les entitats i puguin col·laborar-hi.

La XI Fira d'Entitats de Voluntariat Social de Lleida comptarà amb diverses activitats com una flashmob, una actuació de la Batucada de Sant Joan de Deu (els MENA) i una actuació dels Castellers de Lleida, entre altres sorpreses. A més, els assistents podran gaudir d’un tradicional berenar de coca i xocolata.

Data: 

Divendres 29 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social