Jambarretina 2017

Jambarretina 2017 / Foto: FCEG

Més informació

Organitzador Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge
Adreça de l'organitzador
Correu fceg@fceg.cat
URI FCEG

Més Informació

El 20 i 21 de maig se celebrarà la trobada-formació Jambarretina 2017, adreçada a Pioners i Caravel·les i Rovers/Claners/Trucs (i els seus caps/animadors) que estiguin realitzant un projecte internacional.

Curs Inici: 20/05/2017 (Tot el dia)   Final: 21/05/2017 (Tot el dia)

És una activitat organitzada per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge i es farà al terreny d'acampada La Riba, a la població amb el mateix nom (Alt Camp).

 

Aquesta trobada és una oportunitat per preparar els campaments, compartir els diferents projectes, conèixer les diferents realitat de l’escoltisme i el guiatge mundial i tenir un primer contacte amb l’escoltisme internacional!

 

La Jambarretina estarà organitzada com una petita Jamboree de 2 dies. Durant el cap de setmana es faran tallers relacionats amb els aspectes logístics dels campaments internacionals (el transport, la comunicació, l’assegurança…), conèixer l’escoltisme i el guiatge d’altres països, o sobre el fet de representar l’escoltisme català. Les inscripcions s’acaben el 6 de maig!! No us quedeu sense plaça a la JAMBarretina!

 

Les inscripcions s’acaben el 6 de maig.