Jazz Terrassa Festival 2017

Presentació del MenJazz a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

Més informació

Organitzador Jazz Terrassa i Amics de les Arts i Joventuts Musicals
Adreça de l'organitzador
Correu info@jazzterrassa.org
URI Web Jazz Terrassa Festival 2017

Més Informació

Tags

Terrassa, Ullastrell i Viladecavalls es preparen per acollir exposicions, taules rodones, sessions pedagògiques, cinema, concurs fotogràfic i swing ballable del 15 de març al 2 d’abril.

Acte Inici: 15/03/2017 a les 18:00   Final: 02/04/2017 a les 22:00

Jazz Terrassa i Amics de les Arts i Joventuts Musicals organitzen la 36ena edició del Jazz Terrassa Festival. Laura Simó, The Benny Green Trio o Esmuc Jazz Project "Univers Ornette" són alguns dels artistes que formen part del cartell programat del 15 de març al 2 d’abril, a diferents espais Terrassa, Ullastrell i Viladecavalls.

El certamen acollirà concerts, projectes inèdits, presentacions discogràfiques, etc. que reflecteixen les tendències del jazz contemporani. La Nova Jazz Cava, per als concerts de club, i l’auditori del Centre Cultural obren la porta al jazz europeu i nord-americà; les sessions matinals a places i parcs donen llum de dia a un cartell artístic singular; patis, terrasses, bars i restaurants participen de la ruta “Menjazz”, sense oblidar exposicions, taules rodones, sessions pedagògiques, cinema, concurs fotogràfic i swing ballable. 

L'aposta per descobrir nous talents musicals i la revisió del llegat del gènere amb la intenció de seguir alimentant el futur del jazz. La família dels instruments de vent, trompetes, saxòfons, clarinets, bandoneons, harmòniques i acordions, protagonitzen la sonoritat del cartell artístic de 2017 amb mestres d’ambdues bandes de l’Atlàntic.

Consulta el programa complet 2017. Pots comprar les entrades anticipades en aquest enllaç.