agenda

Jornada 'Camins i perspectives professionals de l’Educació Social' #PerspectivES18

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya
Barcelona
Dijous, 19/04/2018

Aquesta jornada és un espai fresc i dinàmic on trobar-te amb professionals de diversos àmbits innovadors o en creixement, conèixer els estudis de postgrau on continuar formant-te, i proporcionar-te eines molt pràctiques per accedir al món laboral.

El proper dijous, 19 d'abril tindrà lloc la jornada Camins i perspectives professionals de l’Educació Social. #PerspectivES18 dirigida a estudiants on, en un espai fresc i dinàmic, els estudiants es trobaran amb professionals de diversos àmbits innovadors o en creixement, i on podran conèixer els estudis de postgrau on continuar formant-se, així com eines molt pràctiques per accedir al món laboral.

La Jornada se celebrarà de 9.30 a 14.00, al Teatre del Casinet d'Hostafrancs. Rector Triadó, 53. Barcelona.

El programa està dividit en dues franges:

  • De 10.00 a 11.30h tindrà lloc una taula rodona sobre contractació i emprenedoria on coneixerem de la mà de tres entitats quines són les competències més demandades per les entitats contractadores i també per tirar endavant el nostre projecte d’autoocupació.
  • A les 12h tindrà lloc l'espai Àmbits professionals i estudis de postgrau on els estudiants podran parlar amb professionals de diferents àmbits i amb responsables de les universitats. Hi haurà professionals amb ganes de parlar i aclarir dubtes sobre els següents àmbits: museus i art contemporani, escola, joventut, mediació, emprenedoria i economia social i salut mental. Així mateix, s'hi podran aclarir dubtes sobre màsters i postgraus amb responsables de la UB, la UAB, la UVic, la UdG, la UOC, la Pere Tarrés, la URV i la UNED.

L'esdeveniment serà actiu; l'espai estarà distribuït en diverses taules per tal que els participants puguin decidir amb quins professionals o universitats volen mantenir converses en un format pròxim i acollidor. És recomanable organitzar-se bé el temps i els interessos i planificar un bon itinerari.

Activitat organitzada conjuntament entre les universitats catalanes i el CEESC.

Data: 

Dijous 19 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)
Correu electrònic Organitzador: 
formacio@ceesc.cat
Adreça: 
Casinet d'Hostafrancs Carrer del Rector Triadó, 53 Barcelona