Jornada d’anellament científic d’ocells

Jornada de voluntariat ambiental diumenge 12 amb l'Adenc (imatge: adenc.cat)

Més informació

Organitzador Adenc
Adreça de l'organitzador
Correu correu@adenc.cat
URI Adenc

Més Informació

Jornada de voluntariat ambiental a Sabadell per l'anellament científic d'ocells, diumenge 23 d'abril amb l'Adenc 

Acte Inici: 23/04/2017 a les 09:00   Final: 23/04/2017 a les 17:00

L'Associació per la Defensa  i Estudi de la  Natura, Adenc, convida a descobrir els ocells del riu Ripoll de la mà de l'ornitòleg Marcelo Brongo. Es capturen els ocells amb xarxes per pesar-los, mesurar-los i datar-los, i els col·loquen una anella numerada que els identifica de manera inequívoca. 

L'ADENC és una associació ecologista i naturalista, creada l'any 1982. És una entitat sense afany de lucre, declarada d'utilitat pública, que té com a objectiu defensar i estudiar la natura. Amb una dilatada experiència en la realització d'activitats de protecció del medi ambient a la comarca del Vallès, l'ADENC lluita i treballa per un futur en què modernitat i medi ambient puguin conviure en harmonia en un món on impera la degradació del medi natural i la sobreexplotació dels recursos.

Fes reviure el Ripoll! és un projecte impulsat per l'ADENC que consisteix en la recuperació de la vegetació de ribera del riu Ripoll al pas de Sabadell, de la fauna autòctona i de l'ecosistema fluvial, a través de la implicació i la participació ciutadana.