Jornada “Drets i ètica en la intervenció social”

Jornada “Drets i ètica en la intervenció social”

Més informació

Organitzador Arrels Fundació
Adreça de l'organitzador
Adreça
Born Centre Cultural Plaça Comercial, 12 Barcelona

Arrels Fundació organitza una jornada sobre els drets de les persones sense llar i els reptes ètics que poden sorgir durant la intervenció social.

Acte Inici: 24/10/2017 a les 09:30   Final: 24/10/2017 a les 18:00

Quins drets tenen les persones que viuen al carrer? Com ha de ser la nostra intervenció per no vulnerar-los? Com hem d’actuar quan ens trobem davant de limitacions i dilemes ètics? Aquestes són algunes de les qüestions sobre les quals es parlarà a la jornada "Drets i ètica en la intervenció social". La trobada servirà per reflexionar sobre els reptes ètics en la intervenció social i els drets de les persones sense llar, així com sobre la participació i el respecte a les seves decisions i autonomia.

L'acte comptarà amb la participació de Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya, i Begoña Roman, presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya. A més, també hi haurà un espai de debat on compartir experiències i situacions que hagin comportat dilemes ètics en la intervenció.

La jornada està oberta a professionals de l’àmbit públic i d’organitzacions socials així com a responsables i directius d’entitats que, arreu del territori català, treballen amb persones que dormen al carrer.

Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest enllaç o trucant al 934 412 990.

Pots consultar el programa aquí.